14η Θεατρική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση-Σεμινάριο 2015
24-30 Αυγούστου 2015, στον Αγ. Γιάννη Πηλίου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
"Επινοώντας θεατρικές περιπλανήσεις στο Πηλειορίτικο τοπίο"

για
εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες, εμψυχωτές ΚΟΣΤΟΣ- ΑΙΤΗΣΕΙΣ

 

Η κατασκήνωση-σεμινάριο πραγματοποιείται με την εθελοντική συμμετοχή τόσο των εμψυχωτών όσο και των οργανωτών. Ουδείς αμείβεται.
Το σεμινάριο (συμμετοχή στα κύρια εργαστήρια, στα συμπληρωματικά εργαστήρια, στις άλλες απογευματινές και βραδινές δράσεις ή συζητήσεις, στις  παρουσιάσεις κλπ) είναι δωρεάν.
Το παρακάτω κόστος καλύπτει μόνο τον ύπνο και φαγητό των συμμετεχόντων καθώς και κάποια λειτουργικά έξοδα (προσωπικό, καθαριότητα κλπ) προς την κατασκήνωση
.

Σημείωση
: Όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο τα απογευματινά εργαστήρια και τις άλλες συμπηρωματικές δράσεις

Συμμέτεχοντες με παιδιά: Επιτρέπεται η διαμονή στην κατασκήνωση σε παιδιά  συμμετεχόντων από 4 ετών και άνω με τους εξής όρους:
Τα παιδιά 6-12 μπορούν να πάρουν μέρος στο "Παιδικό εργαστήριο" το οποίο πραγματοποιείται τις ίδιες ακριβώς ώρες με το "Κύριο εργαστήριο" των ενηλίκων. Τις υπόλοιπες ώρες την ευθύνη έχουν οι γονείς/συνοδοί τους.

Τα παιδιά 4 - 12 ετών, εάν δεν συμμετεχουν στο παιδικό εργαστήριο, θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται υπό την ευθύνη ενός ενηλικα που δεν συμμετέχει στα εργαστήρια.

Οι γονείς με μικρότερα παιδιά των 4 ετών παρακαλούνται να απευθύνονται στους διοργανωτές για να παραπέμπονται με ειδικές τιμές σε άλλα καταλύματα. 

ΚΟΣΤΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ (συνιστάται!!!)

·180Ε για τα μέλη, φοιτητές & ανέργους

·220Ε για τα μη μέλη.

·90Ε για 4-12 χρονών παιδιά μελών

·120Ε για 4-12 χρονών παιδιά μη μελών

Το ποσό καλύπτει:

Α) Συνολικό επιμορφωτικό σεμινάριο 35 ωρών που περιλαμβάνει: συμμετοχή σε ένα "κύριο Εργαστήριο 5 ημερών, (για τους 6-12 στο "Παιδικό Εργαστήριο"), σε "Συμπληρωματικά Εργαστήρια" και στις άλλες δραστηριότητες (παρουσιάσεις προγραμμάτων, προβολές, παραστάσεις, ξεναγήσεις, παιχνίδια κ.ά.).

Β) 6 διανυχτερεύσεις σε «κατασκηνωτικά σπιτάκια» (μεγάλες σκηνές με 6 κρεβάτια) με κοινόχρηστα μπάνια, τουαλέτες

Γ) 3 γεύματα την ημέρα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό), απογευματινός καφές, αποχαιρετιστήριο πάρτι.
Σημείωση 1:
την πρώτη ημέρα, Δευτέρα 24/8/2015, δεν σερβίρεται βραδινό φαγητό. Την ημέρα αναχώρησης, Κυριακή 30/8/2015, θα σερβιριστεί μόνο πρωινό και μεσημεριανό (όχι βραδινό)

Σημείωση 2: Δεν περιλαμβάνονται μετακινήσεις. (Υπάρχει δυνατότητα για μετακίνηση με ναυλωμένο πούλμαν… βλ. διπλανή σελίδα). 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

·90Ε για μέλη, φοιτητές ή άνεργους

·120Ε μη μέλη

Το ποσό καλύπτει:

Α) Συνολικό επιμορφωτικό σεμινάριο 35 ωρών που περιλαμβάνει: συμμετοχή σε ένα "κύριο Εργαστήριο 5 ημερών, σε "Συμπληρωματικά Εργαστήρια" και στις άλλες δραστηριότητες (παρουσιάσεις προγραμμάτων, προβολές, παραστάσεις, ξεναγήσεις, παιχνίδια κ.ά.).

Β) 3 γεύματα την ημέρα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό), απογευματινός καφές, αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Σημείωση 1: την πρώτη ημέρα, Δευτέρα 24/8/2015, δεν σερβίρεται βραδινό φαγητό. Την ημέρα αναχώρησης, Κυριακή 30/8/2015, θα σερβιριστεί μόνο πρωινό και μεσημεριανό (όχι βραδινό)

Σημείωση 2: Δεν περιλαμβάνονται μετακινήσεις. (Υπάρχει δυνατότητα για μετακίνηση με ναυλωμένο πούλμαν… βλ. διπλανή σελίδα).

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

·40Ε για μέλη

·50Ε για μη μέλη

Το ποσό καλύπτει:

Α) Συνολικό επιμορφωτικό σεμινάριο 35 ωρών που περιλαμβάνει: συμμετοχή σε ένα "κύριο Εργαστήριο 5 ημερών, σε "Συμπληρωματικά Εργαστήρια" και στις άλλες δραστηριότητες (παρουσιάσεις προγραμμάτων, προβολές, παραστάσεις, ξεναγήσεις, παιχνίδια κ.ά.).

Β) απογευματινός καφές, αποχαιρετιστήριο πάρτι

Δεν συμπεριλαμβάνονται τα γεύματα, οι διανυχτερεύσεις και οι μετακινήσεις.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

  • 150Ε
    Το ποσό καλύπτει:

    Α) 6 διανυχτερεύσεις σε «κατασκηνωτικά σπιτάκια» (μεγάλες σκηνές με 6 κρεβάτια) με κοινόχρηστα μπάνια, τουαλέτες, (για όσους μένουν μέσα στην Κατασκήνωση)

    Β)
    3 γεύματα την ημέρα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό), απογευματινός καφές, αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Σημείωση 1: την πρώτη ημέρα, Δευτέρα 24/8/2015, δεν σερβίρεται βραδινό φαγητό. Την ημέρα αναχώρησης, Κυριακή 30/8/2015, θα σερβιριστεί μόνο πρωινό και μεσημεριανό (όχι βραδινό)

Σημείωση 2: Δεν περιλαμβάνονται μετακινήσεις. (Υπάρχει δυνατότητα για μετακίνηση με ναυλωμένο πούλμαν… βλ. διπλανή σελίδα).

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΣΩ EMAIL.


ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ -
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ- ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΣΤΟ info@theatroedu.gr ή ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ 6946094685

Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα των Εργαστηρίων οι θέσεις σε αυτά είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 14/8/2015

Κράτηση μπορεί να γίνει με την κατάθεση τουλάχιστον του μισού του ποσού. Το υπόλοιπο ποσό πρέπει να κατατεθεί το αργότερο μέχρι 20/8/2015.
Σημείωση: Όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο τα απογευματινά εργαστήρια και τις άλλες συμπηρωματικές δράσεις

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει


Βήμα Α) να καταθέσουν
ΕΠΩΝΥΜΑ το αναλογούν ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό

«Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση»

ALPHA BANK 202-00-2002-000277

Ή IBAN GR73 0140 2020 2020 02002 000277, SORT CODE: CRBAGRAAXXX


Βήμα Β) να συμπληρώσουν
ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ εδώ

 

Προσοχή: η υποβολή της Φόρμας χωρίς την κατάθεση τουλάχιστον του 50% των χρημάτων δεν αποτελεί κράτηση θέσης. Σε περίπτωση ματαίωσης της Κατασκήνωσης τα χρήματα θα επιστραφούν

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ:

Τα παιδιά (6-12) που θα πάρουν μέρος στην κατασκήνωση στο "Παιδικό Εργαστήριο" πρέπει επίσης να δηλωθούν από τους γονείς τους στη ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ με ξεχωριστή εγγραφή.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΓΛΟΥ, HUSSEY και ΓΥΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ! Θέσεις υπάρχουν στα άλλα Κύρια Εργαστήρια (και σε όλα τα "Συμπληρωματικά" και τις άλλες απογευματικές και βραδινές δράσεις).

 
Σημείωση:
Είναι πολύ σημαντικό οι συμμετέχοντες να αναγράφουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην αίτηση την ιδιότητά τους, π.χ. ΜΕΛΟΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΜΗ ΜΕΛΟΣ, ΠΑΙΔΙ.

Γίνε (ξανα-γίνε) μέλος!

Αγαπητοί φίλοι, ας θυμηθούμε πως ... το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση είναι συλλογικός φορέας, επιστημονική-παιδαγωγική ένωση, μη κερδοσκοπικό σωματείο που βασίζεται στην εθελοντική προσφορά και στηρίζεται οικονομικά στις συνδρομές των μελών του. Το Δίκτυο δεν διαθέτει αμειβόμενα στελέχη. Τα ΜΕΛΗ του Δικτύου έχουν προτεραιότητα στις κατά τόπους διοργανώσεις, καθώς και σημαντική έκπτωση σε όλες τις δράσεις πανελλαδικά  και  στις εκδόσεις του Δικτύου. Λαμβάνουν επίσης, δωρεάν, ένα τεύχος της έντυπης ετήσιας  έκδοσης του επιστημονικού περιοδικού "εκπαίδευση και θέατρο". Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως με την ενεργό συμμετοχή τους, γίνονται μέλη μιας μεγάλης πανελλαδικής κοινότητα "παιδαγωγών-ακτιβιστών", η οποία δηλώνει από το 1998 που γεννήθηκε:

"Δεν ξέρουμε αν όλοι οι μαθητές μπορούν να γίνουν καλλιτέχνες. Ξέρουμε, όμως, πως όλοι μπορούν να είναι δημιουργικοί. Αυτή η δημιουργικότητα είναι κάτι σαν τη δύναμη της αγάπης που προσπαθεί να βγει προς τα έξω. Δεν διδάσκεται. Εμείς, όμως, μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες, ώστε κάτι τέτοιο να συμβεί."

Γι’ αυτό σου προτείνουμε να γίνεις μέλος. Δες το καταστατικό, τις δράσεις και τη διαδικασία στην ιστοσελίδα www.theatroedu.gr