15η Καλοκαιρινή Θεατρική Κατασκήνωση - Πήλιο 2016
"Όνειρα και Πραγματικότητες - ένα θεατρικό ταξίδι"
για εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες, εμψυχωτές ομάδων

-και η 7η κατασκήνωση "Νεανικές Θεατρικές Φωνές"-

24-30 Αυγούστου 2016, στον Άγιο Γιάννη Πηλίου
Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση ΚΟΣΤΟΣ- ΑΙΤΗΣΕΙΣ

 

Η κατασκήνωση-σεμινάριο πραγματοποιείται με την εθελοντική συμμετοχή τόσο των εμψυχωτών όσο και των οργανωτών. Ουδείς αμείβεται.
Η συμμετοχή στα κύρια εργαστήρια, στα συμπληρωματικά εργαστήρια, στις άλλες απογευματινές και βραδινές δράσεις ή συζητήσεις, στις  παρουσιάσεις κλπ είναι δωρεάν.
Το παρακάτω κόστος καλύπτει μόνο τον ύπνο και φαγητό των συμμετεχόντων καθώς και κάποια λειτουργικά έξοδα (προσωπικό, καθαριότητα κλπ) προς την κατασκήνωση
.

Σημείωση
: Όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο τα απογευματινά "συμπληρωματικά" εργαστήρια και τις άλλες δράσεις

Συμμέτεχοντες με παιδιά ή νέους: Επιτρέπεται η διαμονή στην κατασκήνωση σε παιδιά συμμετεχόντων από 6 ετών και άνω με τους εξής όρους:
α) Οι γονείς των ανηλίκων έχουν την πλήρη ευθύνη. Με την δήλωση συμμετοχής θεωρείται ότι έχουν αποδεχτεί αυτόν τον όρο.
β) Έφηβοι 13-18 πρέπει να συνοδεύονται είτε από γονέα είτε από άλλον συμμετέχοντα ο οποίος θα έχει έγγραφη άδεια από τον γονέα.
γ) Τα παιδιά 6-12 μπορούν να πάρουν μέρος στο "Παιδικό εργαστήριο" ενώ οι έφηβοι 13-20 στο εργαστήριο Νεανικές Θεατρικές Φωνές, τα οποία πραγματοποιούνται τις ίδιες ακριβώς ώρες με τα "Κύρια εργαστήρια" των ενηλίκων.

δ) Τα παιδιά ή νέοι 6-18 ετών, εάν δεν συμμετεχουν σε εργαστήριο, θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται υπό την ευθύνη ενός ενηλικα που δεν συμμετέχει στα εργαστήρια.


Οι γονείς με μικρότερα παιδιά των 6 ετών παρακαλούνται να απευθύνονται στους διοργανωτές.


ΚΟΣΤΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α: ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ (συνιστάται!!!)

·190Ε για τα μέλη, φοιτητές & ανέργους

·230Ε για τα μη μέλη.

·90Ε για 6-12 χρονών
.90E για νέους 13-18 χρονών
.Οικογενειακή συμμετοχή για 2 ενήλικες + 2 παιδιά/έφηβοι: 450Ε (συνολικά)
.Οικογενειακή συμμετοχή για 2 ενήλικες + 1 παιδί/έφηβος: 400Ε (συνολικά)
.Οικογενειακή συμμετοχή για 1 ενήλικα + 2 παιδιά/έφηβοι: 300Ε (συνολικά)

Το ποσό καλύπτει:

Α) Συνολικό επιμορφωτικό σεμινάριο 35 ωρών που περιλαμβάνει: συμμετοχή σε ένα "κύριο Εργαστήριο  (για τους 6-12 στο "Παιδικό Εργαστήριο" και για τους 13-20 στο Νεανικό Εργαστήριο), σε "Συμπληρωματικά Εργαστήρια" και στις άλλες δραστηριότητες (παρουσιάσεις προγραμμάτων, προβολές, παραστάσεις, ξεναγήσεις, παιχνίδια κ.ά.).

Β) 6 διανυχτερεύσεις σε «κατασκηνωτικά σπιτάκια» (μεγάλες σκηνές με 6 κρεβάτια) με κοινόχρηστα μπάνια, τουαλέτες. (Βλέπε εδώ)

Γ) 3 γεύματα την ημέρα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό), απογευματινός καφές, αποχαιρετιστήριο πάρτι.
Σημείωση 1: την πρώτη ημέρα,  24/8/2016, δεν σερβίρεται βραδινό φαγητό. Την ημέρα αναχώρησης, 30/8/2016, θα σερβιριστεί μόνο πρωινό και μεσημεριανό (όχι βραδινό)

Σημείωση 2: Δεν περιλαμβάνονται μετακινήσεις. (Υπάρχει δυνατότητα για μετακίνηση με ναυλωμένο πούλμαν… βλ. διπλανή σελίδα). 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β: ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

·90Ε για μέλη, φοιτητές ή άνεργους

·120Ε μη μέλη

Το ποσό καλύπτει:

Α) Συνολικό επιμορφωτικό σεμινάριο 35 ωρών που περιλαμβάνει: συμμετοχή σε ένα "κύριο Εργαστήριο, σε "Συμπληρωματικά Εργαστήρια" και στις άλλες δραστηριότητες (παρουσιάσεις προγραμμάτων, προβολές, παραστάσεις, ξεναγήσεις, παιχνίδια κ.ά.).

Β) 3 γεύματα την ημέρα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό), απογευματινός καφές, αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Σημείωση 1: την πρώτη ημέρα, 24/8/2016, δεν σερβίρεται βραδινό φαγητό. Την ημέρα αναχώρησης, 30/8/2016, θα σερβιριστεί μόνο πρωινό και μεσημεριανό (όχι βραδινό)

Σημείωση 2: Δεν περιλαμβάνονται μετακινήσεις. (Υπάρχει δυνατότητα για μετακίνηση με ναυλωμένο πούλμαν… βλ. διπλανή σελίδα).

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ: ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

·50Ε για μέλη

·60Ε για μη μέλη

Το ποσό καλύπτει:

Α) Συνολικό επιμορφωτικό σεμινάριο 35 ωρών που περιλαμβάνει: συμμετοχή σε ένα "κύριο Εργαστήριο, σε "Συμπληρωματικά Εργαστήρια" και στις άλλες δραστηριότητες (παρουσιάσεις προγραμμάτων, προβολές, παραστάσεις, ξεναγήσεις, παιχνίδια κ.ά.).

Β) απογευματινός καφές, αποχαιρετιστήριο πάρτι

Δεν συμπεριλαμβάνονται τα γεύματα, οι διανυχτερεύσεις και οι μετακινήσεις.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ & ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

 • 155Ε
  Το ποσό καλύπτει:

  Α) 6 διανυχτερεύσεις σε «κατασκηνωτικά σπιτάκια» (μεγάλες σκηνές με 6 κρεβάτια) με κοινόχρηστα μπάνια, τουαλέτες, (για όσους μένουν μέσα στην Κατασκήνωση)

  Β)
  3 γεύματα την ημέρα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό), απογευματινός καφές, αποχαιρετιστήριο πάρτι.
  Σημείωση 1:
  την πρώτη ημέρα,  24/8/2016, δεν σερβίρεται βραδινό φαγητό. Την ημέρα αναχώρησης, 30/8/2016, θα σερβιριστεί μόνο πρωινό και μεσημεριανό (όχι βραδινό).
  Σημείωση 2:
  Δεν περιλαμβάνονται μετακινήσεις. (Υπάρχει δυνατότητα για μετακίνηση με ναυλωμένο πούλμαν… βλ. διπλανή σελίδα).

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα των Εργαστηρίων οι θέσεις σε αυτά είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κράτηση μπορεί να γίνει με την κατάθεση τουλάχιστον του μισού του ποσού. Το υπόλοιπο ποσό πρέπει να κατατεθεί το αργότερο μέχρι 19/8/2016.
Σημείωση: Όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο τα απογευματινά εργαστήρια και τις άλλες συμπηρωματικές δράσεις

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει


Βήμα Α) να καταθέσουν
ΕΠΩΝΥΜΑ το αναλογούν ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό

«Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση»

ALPHA BANK 202-00-2002-000277

Ή IBAN GR73 0140 2020 2020 02002 000277, SORT CODE: CRBAGRAAXXX


Βήμα Β) να συμπληρώσουν
ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ εδώ

 

Προσοχή: η υποβολή της Φόρμας χωρίς την κατάθεση τουλάχιστον του 50% των χρημάτων δεν αποτελεί κράτηση θέσης. Σε περίπτωση ματαίωσης της Κατασκήνωσης τα χρήματα θα επιστραφούν

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ και ΝΕΩΝ:

Τα παιδιά (6-12) και οι νέοι (13-20) που θα πάρουν μέρος στην κατασκήνωση πρέπει επίσης να δηλωθούν (από τους γονείς τους) στη ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ με ξεχωριστή εγγραφή.
 

Σημείωση:
Είναι πολύ σημαντικό οι συμμετέχοντες να αναγράφουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην αίτηση την ιδιότητά τους, π.χ. ΜΕΛΟΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΜΗ ΜΕΛΟΣ, ΠΑΙΔΙ.

Γίνε (ξανα-γίνε) μέλος!

Αγαπητοί φίλοι, ας θυμηθούμε πως ... το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση είναι συλλογικός φορέας, επιστημονική-παιδαγωγική ένωση, μη κερδοσκοπικό σωματείο που βασίζεται στην εθελοντική προσφορά και στηρίζεται οικονομικά στις συνδρομές των μελών του. Το Δίκτυο δεν διαθέτει αμειβόμενα στελέχη. Τα ΜΕΛΗ του Δικτύου έχουν προτεραιότητα στις κατά τόπους διοργανώσεις, καθώς και σημαντική έκπτωση σε όλες τις δράσεις πανελλαδικά  και  στις εκδόσεις του Δικτύου. Λαμβάνουν επίσης, δωρεάν, ένα τεύχος της έντυπης ετήσιας  έκδοσης του επιστημονικού περιοδικού "εκπαίδευση και θέατρο". Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως με την ενεργό συμμετοχή τους, γίνονται μέλη μιας μεγάλης πανελλαδικής κοινότητα "παιδαγωγών-ακτιβιστών", η οποία δηλώνει από το 1998 που γεννήθηκε:

"Δεν ξέρουμε αν όλοι οι μαθητές μπορούν να γίνουν καλλιτέχνες. Ξέρουμε, όμως, πως όλοι μπορούν να είναι δημιουργικοί. Αυτή η δημιουργικότητα είναι κάτι σαν τη δύναμη της αγάπης που προσπαθεί να βγει προς τα έξω. Δεν διδάσκεται. Εμείς, όμως, μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες, ώστε κάτι τέτοιο να συμβεί."

Γι’ αυτό σου προτείνουμε να γίνεις μέλος. Δες το καταστατικό, τις δράσεις και τη διαδικασία στην ιστοσελίδα www.theatroedu.gr