16η Καλοκαιρινή Θεατρική Κατασκήνωση - "Πήλιο 2017"
για εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες, εμψυχωτές ομάδων, εφήβους-νέους, παιδιά

25-30 Αυγούστου 2017, στον Άγιο Γιάννη Πηλίου
Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση
_________________________________________

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ...εδώ!

ΚΟΣΤΟΣ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΟΡΟΙ

Η κατασκήνωση-σεμινάριο πραγματοποιείται με την εθελοντική συμμετοχή τόσο των εμψυχωτών όσο και των οργανωτών. Ουδείς αμείβεται.
Η συμμετοχή στα Κύρια Εργαστήρια, στα Συμπληρωματικά Εργαστήρια, στις άλλες απογευματινές και βραδινές δράσεις ή συζητήσεις, στις παρουσιάσεις κλπ είναι δωρεάν.
Το παρακάτω κόστος καλύπτει μόνο τον ύπνο και φαγητό των συμμετεχόντων καθώς και μέρος από τα λειτουργικά έξοδα (προσωπικό, καθαριότητα κλπ) προς την κατασκήνωση.

Όροι για συμμέτεχοντες με παιδιά ή νέους: Επιτρέπεται η συμμετοχή στην κατασκήνωση σε παιδιά συμμετεχόντων από 6 ετών και άνω με τους εξής όρους:
α) Οι γονείς των ανηλίκων έχουν την πλήρη ευθύνη. Με την δήλωση συμμετοχής θεωρείται ότι έχουν αποδεχτεί αυτόν τον όρο.
β) Ανήλικοι (Παιδιά ή Έφηβοι μέχρι 18χρονών) πρέπει να συνοδεύονται είτε από γονέα είτε από άλλον συμμετέχοντα ο οποίος θα έχει προσκομίσει έγγραφη άδεια από τον γονέα.
γ) Τα παιδιά 6-12 μπορούν να πάρουν μέρος στο "Παιδικό εργαστήριο" ενώ οι έφηβοι 13-18 στο εργαστήριο Νεανικές Θεατρικές Φωνές, τα οποία πραγματοποιούνται τις ίδιες ακριβώς ώρες με τα "Κύρια Εργαστήρια" των ενηλίκων.
δ) Τα παιδιά ή έφηβοιι 6-18 ετών, εάν δεν συμμετεχουν σε εργαστήριο, θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται υπό την ευθύνη ενός ενηλικα που δεν συμμετέχει στα εργαστήρια.

__________________________________________________________________________________

ΚΟΣΤΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α: ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ (συνιστάται!!!)
·165Ε για τα μέλη, φοιτητές & ανέργους
·205Ε για τα μη μέλη.
·85Ε για 6-12 χρονών
.105Ε για νέους 13-18 χρονών (το Εργαστήριο των νέων επιχορηγείται κατά 48,8% από το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση)
Το ποσό καλύπτει:
Α) Συνολικό επιμορφωτικό σεμινάριο 35 ωρών που περιλαμβάνει: συμμετοχή σε ένα "Κύριο Εργαστήριο (για τους 6-12 στο "Παιδικό Εργαστήριο" και για τους 13-18 στο Νεανικό Εργαστήριο), σε "Συμπληρωματικά Εργαστήρια" και στις άλλες δραστηριότητες (παρουσιάσεις προγραμμάτων, προβολές, παραστάσεις, κ.ά.).
Β) 5 διανυχτερεύσεις σε «κατασκηνωτικά σπιτάκια» (μεγάλες σκηνές με 6 κρεβάτια) με κοινόχρηστα μπάνια, τουαλέτες. (Βλέπε όρους  εδώ)
Γ) 3 γεύματα την ημέρα (πρωινό, ελαφρύ μεσημεριανό, βραδινό), απογευματινός καφές, αποχαιρετιστήριο πάρτι.
Σημείωση 1: την πρώτη ημέρα, 25/8/2017, δεν σερβίρεται βραδινό φαγητό. Την ημέρα αναχώρησης, 30/8/2017, θα σερβιριστεί μόνο πρωινό και μεσημεριανό (όχι βραδινό)
Σημείωση 2: Δεν περιλαμβάνονται μετακινήσεις.
Υπάρχει δυνατότητα για μετακίνηση με ναυλωμένο πούλμαν… βλ. διπλανή σελίδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β: ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ
·80Ε για μέλη, φοιτητές ή άνεργους
·110Ε μη μέλη
Το ποσό καλύπτει:
Α) Συνολικό επιμορφωτικό σεμινάριο 35 ωρών που περιλαμβάνει: συμμετοχή σε ένα "Κύριο Εργαστήριο, σε "Συμπληρωματικά Εργαστήρια" και στις άλλες δραστηριότητες (παρουσιάσεις προγραμμάτων, προβολές, παραστάσεις, κ.ά.).
Β) 3 γεύματα την ημέρα (πρωινό, ελαφρύ μεσημεριανό, βραδινό), απογευματινός καφές, αποχαιρετιστήριο πάρτι.
Σημείωση 1: την πρώτη ημέρα, 25/8/2017, δεν σερβίρεται βραδινό φαγητό. Την ημέρα αναχώρησης, 30/8/2017, θα σερβιριστεί μόνο πρωινό και μεσημεριανό (όχι βραδινό)
Σημείωση 2: Δεν περιλαμβάνονται μετακινήσεις.
Υπάρχει δυνατότητα για μετακίνηση με ναυλωμένο πούλμαν… βλ. διπλανή σελίδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ: ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ
·45Ε για μέλη
·55Ε για μη μέλη
Το ποσό καλύπτει:
Α) Συνολικό επιμορφωτικό σεμινάριο 35 ωρών που περιλαμβάνει: συμμετοχή σε ένα "Κύριο Εργαστήριο, σε "Συμπληρωματικά Εργαστήρια" και στις άλλες δραστηριότητες (παρουσιάσεις προγραμμάτων, προβολές, παραστάσεις, κ.ά.).
Β) απογευματινός καφές, αποχαιρετιστήριο πάρτι
Δεν συμπεριλαμβάνονται τα γεύματα, οι διανυχτερεύσεις και οι μετακινήσεις.


______________________________________________________________________________________

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα των Κυρίων Εργαστηρίων οι θέσεις σε αυτά είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: οι θεσεις εκλεισαν
Κράτηση μπορεί να γίνει με την κατάθεση τουλάχιστον του μισού του ποσού. Το υπόλοιπο ποσό πρέπει να κατατεθεί το αργότερο μέχρι 17/8/2017

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει
Βήμα Α) να καταθέσουν ΕΠΩΝΥΜΑ το αναλογούν ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό
«Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση»
ALPHA BANK 202-00-2002-000277
Ή IBAN GR73 0140 2020 2020 02002 000277, SORT CODE: CRBAGRAAXXX
Βήμα Β) να συμπληρώσουν Προσοχη οι θεσεις εκλεισαν
Προσοχή: η υποβολή της Φόρμας χωρίς την κατάθεση τουλάχιστον του 50% των χρημάτων δεν αποτελεί κράτηση θέσης. Σε περίπτωση ματαίωσης της Κατασκήνωσης τα χρήματα θα επιστραφούν

ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ και ΝΕΩΝ:
Τα παιδιά (6-12) και οι νέοι (13-18) που θα πάρουν μέρος στην κατασκήνωση πρέπει επίσης να δηλωθούν (από τους γονείς τους) στη ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ με ξεχωριστή εγγραφή και το δικό τους ονοματεπώνυμο, όμως με ιδιάιτερη αναφορα στο πεδίο "παρατηρήσεις" για το επώνυμο του γονέα ή συνοδού

Είναι πολύ σημαντικό οι συμμετέχοντες να αναγράφουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην αίτηση την ιδιότητά τους, π.χ. ΜΕΛΟΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΜΗ ΜΕΛΟΣ, ΠΑΙΔΙ.

Γίνε (ξανα-γίνε) μέλος!
Αγαπητοί φίλοι, ας θυμηθούμε πως ... το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση είναι συλλογικός φορέας, επιστημονική-παιδαγωγική ένωση, μη κερδοσκοπικό σωματείο που βασίζεται στην εθελοντική προσφορά και στηρίζεται οικονομικά στις συνδρομές των μελών του. Το Δίκτυο δεν διαθέτει αμειβόμενα στελέχη. Τα ΜΕΛΗ του Δικτύου έχουν προτεραιότητα στις κατά τόπους διοργανώσεις, καθώς και σημαντική έκπτωση σε όλες τις δράσεις πανελλαδικά και στις εκδόσεις του Δικτύου. Λαμβάνουν επίσης, δωρεάν, ένα τεύχος της έντυπης ετήσιας έκδοσης του επιστημονικού περιοδικού "εκπαίδευση και θέατρο". Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως με την ενεργό συμμετοχή τους, γίνονται μέλη μιας μεγάλης πανελλαδικής κοινότητας "παιδαγωγών-ακτιβιστών", που πιστεύει ότι το θέατρο στην εκπαίδευση είναι ένα διακριτό πεδίο έρευνας και μελέτης και  η οποία δηλώνει από το 1998 που γεννήθηκε:
"Δεν ξέρουμε αν όλοι οι μαθητές μπορούν να γίνουν καλλιτέχνες. Ξέρουμε, όμως, πως όλοι μπορούν να είναι δημιουργικοί. Αυτή η δημιουργικότητα είναι κάτι σαν τη δύναμη της αγάπης που προσπαθεί να βγει προς τα έξω. Δεν διδάσκεται. Εμείς, όμως, μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες, ώστε κάτι τέτοιο να συμβεί."

Γι’ αυτό σου προτείνουμε να γίνεις μέλος. Δες το καταστατικό, τις δράσεις και τη διαδικασία στην ιστοσελίδα www.theatroedu.gr